Gaat U op vakantie, of kan U door omstandigheden even niet voor Uw hond(en) zorgen?

Voor de opvang van Uw hond kan U het ganse jaar door bij mij terecht.

Hoe gebeurd de opvang hier?

Wel Uw hond leeft gewoon mee binnen in huis en heeft tevens ook de mogelijkheid om buiten in de tuin of de weide te lopen.

 

Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met hoe het dagelijkse leven van Uw hond er bij U thuis uitziet. Zodat er aan de hond zijn behoeftes kan voldaan worden als hij hier verblijft.

Tevens zijn de dingen die Uw hond graag doet ook belangrijk om te weten, zodat ik van zijn verblijf hier een feest kan maken.

                                                                                                                           

                                                                                                     

Als Uw hond bv graag gek doet met z’n balletje, frisbee of om het even wat, wel dan doen wij dat hier samen met hem. als Uw hond een knuffelbeest is, wel dan word er hier met hem geknuffeld, als Uw hond graag een hele dag ligt te snurken op z’n zalig kussen, dan zoeken we hier een plekje waar hij lekker rustig kan liggen snurken, enz.

Voor mij is het een doel dat ik Uw hond een leuke tijd kan bezorgen in een periode die voor hem toch niet zo begrijpbaar en duidelijk is en soms behoorlijk moeilijk kan zijn.

Uw hond begrijpt namelijk niet dat U bijvoorbeeld “maar twee weekjes op vakantie gaat” en dat U hem daarna terug komt halen! Neen, Uw hond denkt dat hij verlaten wordt door zijn roedel, iets wat behoorlijk erg is in een hondenleven! (hij wordt uit zijn vertrouwde omgeving getrokken, én tot overmaat van ramp verlaat zijn baasje hem)

 

Vandaar dat het van groot belang is hem goed op te vangen, zodat hij geen trauma’s of nare ervaringen overhoud.

Het gebeurd namelijk frequent dat honden getraumatiseert terug thuis komen nadat ze ergens hebben verbleven. Men gaat onmiddellijk of heel dikwijls pas later dingen opmerken aan de hond zijn gedrag vb;

-de hond is onverschillig

-de hond doet bepaalde dingen niet meer

-de hond is angstig geworden(van bepaalde geluiden of voorwerpen, van andere honden, van mensen)Enz.

Natuurlijk hangt alles ook een beetje van het karakter van Uw hond af, maar met de juiste opvang beleeft elke hond een leuke tijd ook al is zijn baasje er niet!!

 

Daarom dat ik steeds maar een strikt beperkt aantal honden in opvang toelaat, zodat elke lieve viervoeter de nodige aandacht én verzorging kan krijgen.

Dus indien U een leuke plek zoekt voor Uw hond tijdens Uw afwezigheid geef dan snel een seintje;

 

 Voor een afspraak of meer informatie

Kan U steeds terecht op het volgende

Telefoonnr of e-mail adres;

0494/19.95.19

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.